Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

joi, 15 aprilie 2010

Toto isi doreste sa fie adoptat la distanta - adoptat la distanta


Toto este un impunator catel de 4 ani, mutat din adapostul de caini Laila in cel din Glina. Aici imparte un tarc cu cele mai bune prietene ale sale, catelusele Darla si Ariela. Nimeni nu-i cunoaste istoria lui Toto, ce s-a intamplat cu el si cum a ajuns in adapost. Pana de curand, nici nu avea nume.Se poate doar presupune ca Toto nu s-a bucurat niciodata de atentia si dragostea unui om, dat fiind ca este putin salbaticut si neincrezator.

Adoptati-l la distanta pe Toto si ajutati-l sa aiba o viata mai buna! Iar daca puteti veni sa-l vizitati din cand in cand, il veti face mai fericit ca niciodata!Toto se afla in ingrijirea asociatiei A Doua Sansa.Pentru a-l adopta la distanta pe Toto, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa adoptiedistanta@yahoo.com si/sau la datele de contact ale reprezentantilor asociatiei, disponibile aici: http://www.adouasansa.com/contact.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu