Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

marți, 10 august 2010

Concurs Foto "My Happy Cat"

La initiativa Petshop Pisicute, toti posesorii de pisicute adoptate sunt invitati sa participe la Concursul Foto "My Happy Cat" :)

Tot ce trebuie sa faceti, este sa trimiteti una sau doua poze cu fiecare pisicuta pe care ati adoptat-o, la adresa de e-mail adoptiedistanta@yahoo.com, intre 10 si 30 august 2010.

Mentionati in e-mail numele d-voastra, al pisicutei si cateva cuvinte despre circumstantele in care ati adoptat pisicuta. Toate pozele primite vor fi incarcate intr-un album foto separat, intitulat "Concurs My Happy Cat", pe pagina de facebook Adoptie Distanta (in ordinea primirii).

Invitati-va prietenii sa voteze pe facebook, cu un "like", poza/ pozele preferate.

Pe 31 august 2010, Petshop Pisicute va premia cea mai votata fotografie, cu ansamblul de joaca din imagine.Asadar, dragi prieteni, va astept cu multe poze si povesti frumoase, spre bucuria efectivului felin de acasa! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu