Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

duminică, 15 august 2010

Canicula si tristete in adapostul Glina

Sambata, 14 august 2010.

M-am trezit neobisnuit de devreme pentru o zi de sambata, ca sa ajung in adapostul Glina pe o temperatura, speram eu, rezonabila si sa le fac catelusilor cateva poze, pentru parintii adoptivi la distanta.

Dupa o cafea si o mica tura de shopping (le-am cumparat cateilor o mica atentie, 12 kg de hrana umeda la conserva), la 10 si putin dimineata, am ajuns in adapost pe o caldura innabusitoare si un soare de-a dreptul naucitor!

Sute de sufletele ma asteptau, pe mine si pe oricine ar fi dorit sa-i viziteze... sa primeasca un pupic, o mangaiere, sau ceva bun de papa :)

Am gasit adapostul incins ... catelusii sfarsiti de caldura, majoritatea cu castroanele pline de boabe, dar fara sa se atinga de ele... Doar cei care ii ingrijesc zilnic erau acolo, tristi si neputinciosi ... umbrarele incropite din cearceafuri aduse de acasa, bannere donate, panze cumparate, nu faceau fata celor peste 40 de grade la sol...

Am rezistat o ora inainte sa vad negru in fata ochilor si sa ma agat de un gard, ca sa nu cad din picioare din cauza caldurii. Am plecat cu lacrimi in ochi si cu durere in suflet...

Haideti sa nu-i uitam pe acesti nevinovati si sa-i ajutam sa-si gaseasca o alta locatie pentru adapost! Una unde sa se poata construi o podea, un acoperis... una unde sa exista curent electric si apa curenta... una unde autoritatile sa fie de acord cu existenta unui adapost si sa-l autorizeze!

Cateva poze mai jos... restul sunt aici: http://picasaweb.google.com/101161229502991820883/GlinaLAugust2010#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu