Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

vineri, 23 aprilie 2010

Cautam un coltisor cald si ferit pentru Mosulica ... contracost - Adoptat de catre d-na Mihaela



In ziua de Paste, niste prieteni minunati au intalnit acest catel batran, botezat Mosulica.

Era lovit la picior, avea o rana sangeranda la ochi, era slab mort si zacea sfarsit, la capatul puterilor, intr-o groapa din gradina unui bloc.Mosulica a fost luat de prietenii mei, in apartamentul lor cu 2 camere si un catel mai putin tolerant, pana l-au pus pe picioare.Acum cauta un adoptator sau o cazare permanenta pentru Mosulica, contracost, in Bucuresti, de preferat in zona parcului IOR sau imprejurimi, unde Mosulica sa beneficieze de un coltisor numai al lui, incalzit si ferit, unde sa poate fi vizitat, iubit si tratat in continuare de catre prietenii mei.

Va rog, daca stiti sau auziti de o astfel de posibilitate, contactati-ma la badea_doina@yahoo.com sau 0721887925 (seara si in week-end).

Acum are un tarc in adapostul Glina, prietenii mei vin aproape zilnic sa se ocupe de el, chiar astazi a mers iar la doctor...

I se asigura PE VIATA tot necesarul: hrana, tratament, curatenie, vizite, castroane, jucarii, cusca, cosulet, ORICE.

Va multumesc din suflet!

Un comentariu: