Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

joi, 15 aprilie 2010

Rosu, un catel cu suflet de copil - adoptat la distanta de catre Adrian si Madalina Mihaltianu


Povestea lui Rosu incepe cam asa : abandonat,… lovit de o masina la cap,… nu se mai tine pe picioare,… o doamna cu suflet de aur il ingrijeste,… il face bine, dar pt. ca avea prea multi caini care-i rupeau canapele pe care incerca sa le vanda sotul ii pune in vedere sa scape urgent de el. Asa ajunge Rosu in adapostul de caini Glina, in grija Asociatiei ROBI. Acum e un caine deosebit de afectuos si recunoscator fata de cei care au grija de el. Rosu are nevoie de o familie capabila sa-l iubeasca asa cum este ( a ramas cu un handicap adica, uneori tine usor capul inclinat si se invarteste in cerc ) . Altfel Rosu este de-a dreptul adorabil. Iubeste oamenii si-i crede pe toti prieteni.

Daca nu puteti sa-i oferiti lui Rosu un locsor in casa si familia d-voastra, il puteti ajuta prin Adoptie la Distanta.
Rosu este in grija asociatiei ROBI.Pentru a-l adopta la distanta pe Rosu, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa adoptiedistanta@yahoo.com si/sau la datele de contact ale reprezentantilor asociatiei, disponibile aici: http://www.adouasansa.com/contact.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu