Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

duminică, 7 aprilie 2013

Ajutor pentru Labush

O prietena draga ne-a povestit ca a vazut un catel mic si alb, cu labuta din fata distrusa, in zona Gara de Nord. Eram in apropiere, asa ca ne-am dus sa il cautam, in ideea ca un catel al nimanui, cu o rana atat de grava, nu are cum sa se descurce singur.
Intreband oamenii din zona de el, am dat de o femeie de etnie rroma, care ne-a spus ca este de fapt al ei catelul ranit, ca a iesit din curte si ca a fost calcat de doua ori de masina. A fost de acord sa ni-l incredinteze pentru tratament, astfel ca iata-ne cu Labush la Happy Pet Clinic, unde a fost internat pana pe 19 aprilie.
Labush are 3-4 luni, talie medie si are labuta din fata distrusa, oasele sunt zdrobite si facute bucati, iar zona este infectata puternic, urma probabil sa cangreneze in curand. Medicii estimeaza ca piciorusul lui nu este operabil dar ca, odata vindecata infectia si inchisa rana, va putea folosi labuta, asa deformata cum e acum...
Daca gasim adoptatori pentru Labush, nu il mai returnam, merita o viata mai buna, cu siguranta!
Ajutati-ne sa il ajutam, distribuind albumul lui si constribuind cu o suma cat de mica la costul tratamentului veterinar, care se ridica la suma de 560 de lei.
Donatiile pot fi facute direct la cabinet, in numerar, cu cardul sau prin transfer bancar: http://happypetclinic.blogspot.ro/p/contact.html







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu