Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

sâmbătă, 30 martie 2013

Ajutor pentru Bebe

Bebe a apartinut unui localnic din comuna Frumusani pana ieri, 28.03.2013, cand a fost adus la poarta Andei Murgu, adapost "Suflete Dragi" si abandonat, pentru ca este bolnav. Bebe este un catel tanar, cu ochii de copil, foarte, foarte bolnavior. A fost dus la cabinetul veterinar Radius Vet din str. Vasile Lascar, nr. 191, Bucuresti, unde, in urma analizelor, s-a concluzionat ca sufera de Maladia Carre (popular jigodie), o boala cu mortalitate ridicata.

Acum Bebe este in grija Andei, sub tratament si are nevoie de multe ganduri bune ca sa lupte cu boala si sa invinga, Daca doriti sa o ajutati pe Anda sa il ajute pe Bebe, va rugam sa ii scrieti la anda.murgu@yahoo.com










Aceasta este nota de plata pentru analizele lui Bebe si tratamentul de urgenta. Orice donatie este de mare ajutor si poate fi facuta direct in contul cabinetului Radius Vet, din str. Vasile Lascar, nr. 191, Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu