Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

luni, 10 iunie 2013

Eveniment de adoptii pe facebook: 3 micuti au termen pana pe 25 iunie sa isi gaseasca familii

3 catelusi salvati de noi in luna martie 2013 (cei 3 tiganusi, Luca, Lewis si Lola) se afla in cea mai nefericita situatie pentru un catelus! Anume, aceea de a ajunge intr-un adapost, dupa ce au petrecut 3 luni asteptand o cerere de adoptie.

Motive familiale si locative ii impiedica pe voluntarii care i-au gazduit pana acum sa ii mai tina si nici resurse financiare pentru a le asigura cateva luni de cazare platita la o pensiune nu exista.

In incercarea de a le gasi un camin macar acum, in ultimul ceas, am infiintat acest eveniment de adoptii pe facebook: https://www.facebook.com/events/546463825395788/
caruia va rugam sa va alaturati.

De asemenea, le-am infiintat micutilor si o pagina pe facebook, unde am adunat toate pozele lor, din martie, de cand au fost gasiti si pana acum: https://www.facebook.com/ThreeLittleGypsies

Daca nu ii puteti adopta, va rugam sa ii ajutati dinstribuind povestea lor! Multumim din suflet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu