Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

joi, 28 martie 2013

Salvarea lui Belu Fantanelu

UPDATE iunie 2013: Belu a fost adoptat, multumita eforturilor salvatorilor sai, Mada si Adi Spataru!

~~~

In comuna Frumusani, la 10 km de Bucuresti, prietena noastra draga, Anda Murgu, se ocupa de un adevarat adapost de animale, unde peste 150 de catei si pisoi, salvati in principal de pe strazile Bucurestiului, asteapta sa isi gaseasca camine. Anda a aflat ieri ca undeva, in Frumusani, intr-o fantana secata, a fost aruncat un caine, nu se stie cand. Persoana care a sesizat cazul ii arunca mancare de 3 zile, dar nu stia cum sa-l salveze.

Astfel ca astazi, am participat alaturi de Anda si doi prieteni minunati, Adi si Mada Spataru, voluntari pentru animale, la salvarea catelului din fantana. Inarmati cu o scara, hamuri, lese, paturi, mancare, apa si curaj, am gasit fantana, urmand indicatiile persoanei care a semnalat cazul. Adi a coborat pe scara in fantana, a hranit putin catelul, l-a luat in brate si hopa sus!

Acum Belu Fantanelu (asa l-am botezat), este internat la Radius Vet, str. Vasile Lascar, nr. 191, Bucuresti, in grija doctorului Lucian Rugina. Belu este un catel batranel, inalt, foarte emaciat, bland si sociabil cu oamenii, cam suparacios cu alti catei. Urmeaza sa i se faca analize si sa fie sterilizat, daca totul este ok.

Va rugam sa o ajutati pe Anda cu plata costurilor medicale si cu hrana pentru Belu si ceilalti catei aflati in grija sa. Orice donatie poate fi facuta direct la cabinet sau catre Anda Murgu (anda.murgu@yahoo.com).
Iar daca ii puteti oferi lui Belu un coltisor linistit in care sa isi petreaca ultimii ani in liniste si pace, ati face cel mai minunat gest!





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu