Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

joi, 15 aprilie 2010

Lionel, cel mai zapacit catel - adoptat la distanta


Zburlitul Lionel a ajuns in adapostul de caini Glina acum 1 an, unde isi petrece acum zilele, in compania catelusei Ligia, cu care imparte un tarc cu vedere ca cabana ingrijitorului.

De acolo, Lionel observa atent si fiecare vizitator al adapostului, in speranta ca cineva sa va opri mai mult la tarcul lui, pentru o portie de joaca.

Pentru ca asta isi doreste Lionel mai mult ca orice. Un partener de joaca si nazdravanii. In lipsa lui, Lionel se plictiseste rau si le mai da batai de cap ingrijitorilor, cand decide sa transforme in jucarii bolurile de mancare, paletii din cusca sau chiar cusca Adoptati-l la distanta pe Lionel si dati-i o sansa la o viata mai frumoasa. Va invitam doar sa-l vizitati in adapost, la o portie de joaca si va garantam ca Lionel va va cuceri cu ghidusiile lui!

Lionel este in grija asociatiei A Doua Sansa. Pentru a-l adopta la distanta pe Lionel, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa adoptiedistanta@yahoo.com si/sau la datele de contact ale reprezentantilor asociatiei, disponibile aici: http://www.adouasansa.com/contact.html .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu