Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

luni, 6 mai 2013

Doua babutze pe care nimeni nu le adopta

Baby si Fetita sunt doua cateluse cuminti, ascultatoare, educate in casa, linistite, curate, sterilizate, deparazitate, vaccinate, dulci, afectuoase, foarte sociabile cu oameni si alti caini, obisnuite cu hrana uscata.
Din pacate, sunt si batranele (~10 ani) si cu sanatatea subrezita in urma vietii grele de pe strada.
Amandoua asteapta de cativa ani sa fie adoptate si pentru ca nimeni nu a dorit cu adevarat sa le ofere un camin, si-au petrecut anii de asteptare din foster in foster... Acum se afla la Ringstar Pet Hotel, unde impart o camera si unde ne asteapta in fiecare week-end, in vizita.




Fetita si Baby au fost amandoua salvate de pe strada, in anul 2010.
Fetita, dintr-un parc industrial, dupa ce un tir ii rupsese piciorul in doua locuri, iar Baby, de langa un adapost de cai de langa Bucuresti, unde angajatii de la salubritate ii daramasera adapostul in care statea cu puii ei. Baby a avut dirofilarioza si in urma bolii, a ramas cu sechele respiratorii, respectiv respira greu si cu zgomot cand oboseste, ii este foarte cald sau este foarte excitata. Fetita a suferit cateva operatii pentru repararea piciorului si schioapata si acum adesea.

Baby:
Fetita:


Nu putem si nu le vom returna niciodata pe strada. Speram totusi ca cineva, undeva, va gasi un locsor cat de mic in inima si in curte si pentru ele sau macar pentru una dintre ele.
Intre timp, ne este din ce in ce mai greu sa suportam cheltuielile cu hrana si cazarea lor (800 lei lunar pentru amandoua). Daca doriti sa contribuiti la intretinerea lor, ne-am bucura mult sa o faceti!

Puteti dona pentru ele direct la Ringstar Pet Hotel sau in contul de PayPal adoptiedistanta@yahoo.com, specificand ca donatia d-voastra este pentru babutze.

Daca doriti sa le adoptati la distanta, sau definitiv, sau sa le ajutati in orice alt fel, va rugam sa ne contactati la adoptiedistanta@yahoo.com

Va multumim, in numele babutzelor!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu