Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

luni, 7 martie 2011

7 Martie 2011: Ziua in care vocile noastre au fost auzite!

Mitingul Ultimei Sanse a reunit pe 7 martie 2011, in fata Palatului Parlamentului, peste 400 de oameni, veniti nu doar din intreaga tara, ci si din Germania si Italia, ca sa protesteze fata de decizia inumana, cruda, costisitoare si ineficienta de a reincepe eutanasia in masa a cainilor fara stapan.


Impreuna, la unison, pentru viata animalelor, vocile lor au fost auzite! 

Bucuria, speranta si increderea au inflorit astazi pe fetele sutelor de oameni prezenti acolo, si ale miilor de sustinatori de departe, cand Camera Deputatilor a votat, cu 70 de voturi pentru, 37 impotriva si 5 abtineri, reintoarcerea Propunerii Legislative 912/2007 la Comisia de Administratie Publica, in vederea revizuirii!
Multumesc pe aceasta cale Altetei Sale, Printesa Maja de Hohenzzollern, pentru prezenta sa in Romania, la Miting si pentru sustinerea acestei cauze!
Cateva fotografii de astazi, semnate Alex Tanasescu:
Mai multe poze aici.
P.S. Hei voi, membri ai Comisiei de Administratie Publica! Da voi, cei care ati semnat pentru eutanasie pe 1 martie 2011! O lume intreaga v-a aratat astazi ca ati gresit! O lumea intreaga a spus astazi NU acestei metode inumane, crude, costisitoare si ineficiente! Aveti 3 saptamani sa va revizuiti pozitia. Ce veti face acum?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu